Doma
Web Hosting
Web Design
Cjenik
Hardware
Podrška
Korisnici
O nama...

KK Consulting
Gundulićeva 55
(dvorište)
10000 Zagreb

e-mail

tel: 01/488-9997
fax: 01/488-9998

gsm:
091/251-7550

pur_banner2

[Webmaster Paketi]

Web paketi dolaze u četiri osnovne varijante:

 • bez vlastite domene - adresa je http://www.purger.com/korisnik
  • najčešće upotrebljavaju privatni korisnici
    
 • sa vlastitom domenom - adresa je http://www.vašadomena.hr (.com, .net, .org...)
  • preporuća se za poduzeća, obrte, udruženja i sve ostale korisnike koji žele ostvariti najbolji dojam svoje prezentacije na Internetu
    
 • small business paket - kombinacija Web servera sa vlastitom domenom i usluge osnovne izrade stranica. Idealno za početak, kasnije vrlo lako nadogradivo.
   
 • Webmaster paketi - moćni virtualni serveri za poslovanje na Internetu ili za velike korisnike

Samostalni serveri preskupo su rješenje za zadovoljenje potrebe malih i srednjih Web korisnika. Zbog toga koristimo tehnologiju virtualnih servera i subhostova koja omogućava podjelu jednog fizičkog računala u niz virtualnih sistema. Zahvaljujući takvoj podjeli, više sistema dijeil troškove hardvera, softvera, održavanja sistema i prikljkučka na Internet bez gubitka kontrole, mogućnosti i fleksibilnosti koju bi imali da imaju samostalne servere.

Upravo zbog toga, nudimo izuzetnu kvalitetu usluge po više nego razumnim cijenama.

Ovisno o potrebama korisnika, u našoj ponudi nalaze se različiti paketi Web prostora i e-mail adresa. Ukoliko Vam ne odgovara niti jedan od ponuđenih paketa, vrlo rado ćemo napraviti ponudu prema vašim potrebama.

Svi paketi - od najmanjih pa do Webmastera - uživaju prednosti vrhunske tehnologije koja garantira sigurnost i brz odaziv vaših stranica:

Zadnja izmjena   25.08.2002