Doma
Web Hosting
Web Design
Cjenik
Hardware
Podrška
Korisnici
O nama...

KK Consulting
Gundulićeva 55
(dvorište)
10000 Zagreb

e-mail

tel: 01/488-9997
fax: 01/488-9998

gsm:
091/251-7550

pur_banner2

Purger Web Services zajednički je projekt firmi KK Consulting i
Camdivision Studio u okviru kojega su nastali i realizirani brojni projekti.

 

Uslugama vezanim za Internet - Web hostingom, designom i izradom Web stranica, bazama podataka i izradom programa za uporabu na Internetu - bavimo se već više od dvije godine.

Već od samoga početka krenuli smo sa krajnjim korisnikom i kvalitetnom uslugom u prvom planu. Radeći prve manje projekte, sticali smo znanje i iskustvo koje smo obilato koristili u daljnjem radu.

Sa povećanjem korisničke baze, obogaćivali smo i smanjivali cijene usluga koje nudimo. Zahvaljujući tome, današnje cijene Web hostinga su u prosjeku pet do deset puta niže nego su bile u jesen 1997. godine.

Nakon dvije godine iskustva i višemjesečnih priprema, odlučili smo agresivnim marketingom krenuti na masovno tržište. Željeli smo biti spremni i sigurni da svim novim korisnicima možemo i nadalje pružati uslugu vrhunske kvalitete.

Jedan od bitnih koraka u tome je i 24-satni nadzor svih vitalnih funkcija servera - Sistem Administrator će u roku nekoliko minuta biti obaviješten putem Pagera.

Zahvaljujući fleksibilnoj organizaciji i suradnji sa brojnim nadarenim pojedincima i firmama, u mogućnosti smo svojim korisnicima ponuditi najkvalitetnija rješenja po vrlo pristupačnim i konkurentim cijenama.

Naše usluge pokrivaju raspon od izrade nekoliko Web stranica, pa do korporativnih Web stranica povezanih sa bazama podataka i interaktivnim sadržajima.

Zadnja izmjena   25.08.2002